Šéfkuchař Jesus Comino Ramiro a jeho tým si pro Vás na Hluboké připravili jedinečný zážitek, na který jen tak nezapomenete!
Vážení golfisté i negolfisté, gurmáni, milovníci ryb a středomořské kuchyně. Restaurace La Cantina del Golf a Zámecký Golf Resort Hluboká si Vás dovolují pozvat na tradiční odpolední turnaj na 9 jamek GOLF & FOOD tentokrát s tuňákem a proseccem, který se koná v sobotu 10. 7. 2021.
Náš šéfkuchař Jesus Comino Ramiro a jeho tým si pro Vás připravili jedinečný zážitek, na který jen tak nezapomenete!
Čerstvý tuňák a špičková prosecca prvotřídní kvality! V rámci této gastronomické show (i bez golfu) budete mít možnost vidět a ochutnat zcela čerstvého cca 50 kg tuňáka, uloveného předchozí den ve vodách Indického oceánu (Srí Lanka) a vzápětí letecky přepraveného k nám na Hlubokou. Zde Vám ho náš šéfkuchař zcela čerstvého naporcuje a dozvíte se mnoho zajímavého o této výjimečné rybě, samotných úpravách a samozřejmě ochutnáte tuňáka na mnoho způsobů.
Co Vás tedy čeká:
PROGRAM:
STARTOVNÉ s MENU BASIC: 590 Kč
STARTOVNÉ s MENUPREMIUM: 1.390 Kč
GREEN FEE: 590 Kč
Je možné zúčastnit se pouze večeře bez nutnosti účasti na golfovém turnaji – rezervace nutná.
Menu Basic:
Steak z tuňákové „svíčkové“ se zeleninovým pestem a opečeným chřestem + sklenka Prosecca
Menu Premium:
Tataki z tuňáka se sojovou omáčkou, sezamovým olejem, chilli pastou, arašídy a bylinkovými výhonky
Tuňákové carpaccio s limetkovým olejem, kapary a rukolovým salátem
Tuňákový tartar s koriandrem, okurkou, mangem, avokádem a jemným hořčičným dresinkem
Steak z tuňákové “svíčkové” se zeleninovým pestem a opečeným chřestem
Sýr manchego s kdoulovým želé
+ neomezená konzumace Prosecca
Přihlášení do 09. 07. 2021
na tel.: +420 776 826 376,
e-mailem: recepce@golfhluboka.cz
nebo na www.cgf.cz
Zdroj: Zámecký Golf Resort Hluboká, Sportovní 1278, 373 41 Hluboká nad Vltavou